Skip to main content

Op dinsdag 16 mei was AMUZ (Festival van Vlaanderen Antwerpen) op bezoek bij Amare in Den Haag.

AMUZ gebruikt iConcert al jaren en wilde graag eens kijken bij een andere gebruiker hoe de software wordt ingezet.

 

Sander den Heijer gaf ons een rondleiding door het prachtige gebouw. Stichting Amare werkt sinds september 2021 met iTheatre en gebruikt de software op vele vlakken. Na een demonstratie van iTheatre was het tijd voor een heerlijke lunch in de Brasserie van Amare, hierna was het tijd om eens van gedachten te wisselen over optimalisatie van de software.

Wij van team ESB willen Sander den Heijer via deze weg nog eens hartelijk bedanken voor de aangename dag en AMUZ voor het verzoek!

Mochten jullie nou ook eens ervaringen willen uitwisselen, laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen wat interessant zou kunnen zijn voor je organisatie!

AMUZ (Festival van Vlaanderen Antwerpen) stelt zich tot doel om culturele, educatieve en wetenschappelijk onderbouwde activiteiten op het vlak van muziek en aanverwante kunstuitingen aan te bieden en te bevorderen, zowel in AMUZ als op locatie, en dit op regionaal, landelijk en internationaal niveau. Hiertoe organiseert AMUZ concerten, cursussen, lezingen en andere activiteiten die daarbij aansluiten. Daarbij staan de principes van de historische uitvoeringspraktijk steeds centraal.

AMUZ wil naast cultuurhuis en excellentiecentrum ook een open huis zijn, dat op zoek blijft gaan naar manieren om de verbinding met het publiek in een steeds veranderende stad te realiseren.

Bron: www.amuz.be