Skip to main content

Bij het ComedyHuis Utrecht draait alles om lachen. En lachen, dat hebben we gedaan! We kregen de kans om een van hun hilarische stand-up comedy avonden bij te wonen en van dichtbij te ervaren welk buitengewoon talent zij in huis hebben. De lachsalvo’s en de positieve energie vulden de zaal, wat ons deed beseffen waarom ComedyHuis Utrecht zo’n vast gegeven is in de stad.

Maar er is meer aan de hand dan alleen lachen. We zijn ook heel blij dat ComedyHuis Utrecht onze software heeft omarmd om hun evenementen efficiënt te beheren. Binnenkort zullen ze zelfs onze software gebruiken om hun getalenteerde comedians in te plannen, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan wat ze het beste doen: het publiek vermaken met onvergetelijke grappen.

 

Het Comedyhuis in Utrecht is een van de oudste stand-up comedy gezelschappen van Nederland. Sinds 2009 organiseert de groep comedyshows in het land, zorgen ze voor de kers op de taart bij bedrijfsoptredens, schrijven ze teksten voor TV programma’s als de Avondshow van Lubach en helpen ze beginnende comedians om hun eerste stappen op het podium te zetten met hun beproefde stand-up comedycursussen.

Het Comedyhuis is uitgegroeid tot een echte specialist in stand-up comedy. Of het nou gaat om een line-up show, maatwerk voor je (zakelijke) event, een comedycursus voor beginnende artiesten of werknemers: het Comedyhuis heeft de kwaliteit in huis om er een geweldige ervaring van te maken.

 

Bron: www.comedyhuis.nl