Skip to main content

Cultuurhuis De Lindenberg heeft besloten om de overstap te maken naar de nieuwe iTheatre Dashboard Software, en daar zijn we blij mee! We gingen bij hen op bezoek om het project op te starten samen met Thea Kuijpers en Richard Maarsen.

“Bij ons worden lokalen en zalen voor meerdere doeleinden gebruikt.” vertelde Thea ons. “Cursussen, voorstellingen, verhuringen, alles kan eigenlijk, tegelijkertijd en dwars door mekaar heen. Het is niet zo dat lokaal 1-10 enkel voor muzieklessen, en lokaal 10-15 enkel voor commerciële verhuring is. Elke ruimte kan bij ons voor meerdere processen worden gebruikt. We moeten dan ook veel complexe planningen opstellen, en vaak herplannen. Wanneer er een cursus is geboekt in een ruimte, en er komt dan een verhuring overheen, dan moet die cursus snel verplaatst kunnen worden naar een andere ruimte. Ook tijdens de lockdown hebben we ontzettend veel moeten verplaatsen.”

Op de vraag wat ze verwachten van de overgang van de oude naar de nieuwe Dashboard Software antwoordde Thea het volgende:
“Wij kijken er vooral naar uit dat het een stuk gebruiksvriendelijker wordt. We maken de overgang rustig aan, maar op den duur zullen alle collega’s binnen De Lindenberg met de nieuwe Dashboard software gaan werken. Dat we nu een duidelijk lokalenoverzicht krijgen, waarin de de tijden en ruimtes van plek kunnen wisselen, komt echt als geroepen. Hoe het uiteindelijk zal lopen bij programmering en verhuring zelf, zal de tijd uitwijzen. Maar het sneller invoeren van de gegevens zal het hele proces een stuk makkelijker maken!”

We werken al heel wat jaren samen met Cultuurhuis De Lindenberg en zetten deze samenwerking met veel plezier verder.

De Lindenberg is het cultuurhuis van Nijmegen, een professionele en sprankelende culturele organisatie met de focus op cultuureducatie. De Lindenberg heeft haar thuisbasis middenin het centrum van Nijmegen maar is in én voor de hele stad actief.

Cultuurhuis De Lindenberg