Skip to main content

De Cello Biënnale Amsterdam heeft afgelopen jaar de overstap gemaakt naar onze software. Ze deden dit vooral om hun vriendenadministratie, inclusief koppeling met de bank, beter te gaan inrichten en dit proces verder te automatiseren.

Op woensdag 26 oktober 2022 zijn wij op bezoek bij de Cello Biënnale Amsterdam in het Muziekgebouw Amsterdam. Afgelopen jaar begonnen we er met het implementeren van iConcert en dus moesten we er wel bij zijn deze editie.

’s Morgens vroeg om 8.30 uur gingen de deuren open en liepen we naar binnen om de medewerkers een handje te helpen met het verzorgen van het ontbijt voor de Bach&Breakfast sessie van die dag.
De een schonk de glazen in met jus d’orange, de ander zette koffie/thee voor de bezoekers. Om 9.30 uur werden we vervolgens verrast door een prachtig concert.

“Het was leuk om te zien dat de bezoekers bestonden uit diverse leeftijdsgroepen, zowel kinderen als jong tot oud volwassenen waren aanwezig.”
– TD Nguyen

“Nog nooit zoveel bakkies koffie gezet als bij het ontbijtconcert van Cello Biënnale in Amsterdam. Wij van ESB mochten een ochtendje helpen bij het serveren van het ontbijtconcert. Het was ontzettend dankbaar werk om de mensen die kwamen luisteren naar een prachtig Cello optreden te voorzien van een kopje koffie met een glaasje jus d’orange en croissant. Dit ontbijt bracht de sfeer er goed in bij het publiek.”
– Marjan Onderwater

De Cello Biënnale Amsterdam is een tien dagen durend internationaal muziekfestival rondom de cello. Met meer dan 100 evenementen in alle ruimtes van het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis is de Cello Biënnale Amsterdam de ontmoetingsplaats en bron van inspiratie voor cellisten en muziekliefhebbers uit de hele wereld.

Cello Biënnale Amsterdam