Skip to main content

We zijn op bezoek geweest bij VU Griffioen. Naast een rondleiding doorheen het prachtige nieuwe gebouw, hebben we ook mogen zien hoe zij met onze Software werken.

Lara en Desiree waren achteraf ook aanwezig bij het afscheidsfeest van Caroline Altona dat die avond plaatsvond. Caroline was 11 jaar applicatiebeheerder bij de VU Griffioen, nu gaat ze gaat verplaatsen naar het sportcentrum van de VU.

 

We gingen die avond eerst heel bijzondere 3D-geprinte biefstuk eten bij Loetje. Vervolgens gingen we nog naar een optreden van Stefano Keizers. Het was ontzettend leuk om in een zaal te zitten die overdag nog een collegezaal was, en nu opeens als theaterzaal fungeerde.”
– Desirée de Koning

Ontzettend leuk om het enthousiasme van Lilian te zien, als ze vertelt over de manier waarop de VU Griffioen iTheatre gebruikt. We blijven werken aan mooie verbeteringen bij hen, aan goede ideeën ontbreekt het niet.”
– Lara Asijee

Het was een aangename rondleiding, was erg verrast hoe mooi het gebouw is en hoe goed de techniek bedacht is voor de zalen. Hoop binnenkort een voorstelling of film te komen bezoeken. Ook erg leuk dat er andere klanten mee waren, het was erg gezellig!
– TD Nguyen

Bij Griffioen kom je los! Niet alleen hebben ze een veelzijdig theaterprogramma, ook voor creatieve cursussen kun je bij ze terecht. In het theater vind je alles van cabaret tot toneel, muziek en dans, van grote namen tot nieuwe talenten. Aan cursussen bieden ze alles van dans tot muziek, mindfulness, toneel, schrijven, fotografie, schilderen en nog heel veel meer.

VU Griffioen