Skip to main content

Afgelopen vrijdag 10 november bezochten wij met onze trouwe klant Anne van het Concertgebouw de Sneak Preview van de Cello Biënnale 2024. De aankomende en 10e editie zal 31 oktober 2024 starten en maar liefst 11 dagen duren. Na deze prachtige concertavond en aankondigingen over het programma en de muzikanten die volgend jaar aanwezig zullen zijn, kunnen wij niet wachten tot we weer mogen genieten van de prachtige concerten!

We hebben deze avond niet alleen als gast, maar ook als officiële partner van de Cello Biënnale Amsterdam in het publiek gezeten. Eindelijk vonden we een goed moment om een leuke foto te maken om dit feestelijk aan te kondigen.

We zien uit naar een mooie voortzetting van onze samenwerking!

De Cello Biënnale Amsterdam is een tien dagen durend internationaal muziekfestival rondom de cello. Met meer dan 100 evenementen in alle ruimtes van het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis is de Cello Biënnale Amsterdam de ontmoetingsplaats en bron van inspiratie voor cellisten en muziekliefhebbers uit de hele wereld.

Van ‘s morgens vroeg (Bach&Breakfast) tot de late avond (CELLOFEST) en diep in de nacht, klinkt in alle ruimtes van het Muziekgebouw en het BIMHUIS een divers programma: oude klassiekers, hedendaagse klassieke muziek, jazz, pop, rock, singer-songwriters, improvisatie, electro en muziek uit andere culturen.
Op het podium staan nationale en internationale topmusici, beroemde ensembles en grote orkesten. Elke editie zijn er oude bekenden en nieuwe gezichten en is er nieuw doorbrekend toptalent.

 

Bron: www.cellobiennale.nl/nl/