Skip to main content

Onlangs lanceerden we onze nieuwe Dashboard software in het Prehistorisch Dorp in Eindhoven.  In dit dorp zit Hanneke, zij maakt o.a. boekingen voor bezoeken aan het park voor scholen, bedrijven die willen vergaderen, teamuitjes etc.

Er rollen nu op maat gemaakte facturen uit onze software en de koppeling met Exact is gerealiseerd!  We werken nog aan een aantal managementrapporten en personeelsplanning met iStaff, o.a. voor het plannen van alle vrijwilligers. Het park gaat eind maart weer open, wij wensen iedereen in het Park veel succes en plezier met de nieuwe software dit seizoen.

In hét openluchtmuseum van Eindhoven en Noord-Brabant beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Luister naar hun spannende verhalen, leer met hen om oude ambachten zelf te doen en verwerf de vaardigheden die de wereld door de jaren heen vooruit hebben geholpen.

Ontdek onze geschiedenis door deze zelf vast te pakken, eraan te ruiken en te proeven. Zo leer je het verleden kennen zoals het ooit écht is geweest.