Skip to main content

Twee dagen na 2e Paasdag was het zo ver, de Go Live van de Dashboard Software bij Het Concertgebouw.

Het was een intensief migratieproject waarin jarenlang gebruik van iConcert grondig geïnventariseerd werd om data en werkprocessen optimaal te kunnen vertalen naar de nieuwe software. Met o.a. als resultaat een inrichting waarbij alle informatie van en rond events intuïtief en overzichtelijk kan worden ingevoerd en beheerd.

Daarnaast ontwikkelden we 25 rapporten op maat, en met behulp van de interne ‘rapportengoeroe’ van Het Concertgebouw Nadia, werden er nog veel zelf toegevoegd.

Ook werd de Repertoire module opnieuw ontwikkeld, een module met een archief aan werken en artiesten die in programma’s kunnen worden gekoppeld aan events.

Mocht je hier meer over willen weten, laat het ons gerust weten.

Wij zijn trots op de jarenlange samenwerking met Het Concertgebouw en hadden dit project niet kunnen uitvoeren zonder de enorme inzet van projectleider Françoise Meulemans en de afdeling ICT van het Concertgebouw, Suzanne Verweij, Anne de Rooy, Tanja Geerligs en Nadia van Axel Dongen.

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. De concertzaal heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden.

Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80 procent concerten) en ruim 700.000 bezoekers van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de best bezochte concertzalen ter wereld.

 

Bron: www.concertgebouw.nl