Skip to main content

Dat de Effenaar vooruitstrevend is weten we natuurlijk allemaal maar Jos Feijen (directeur) is al geruime tijd bezig om de definitie en toekomst van Live Muziek te herdefiniëren.

“We willen artiesten meenemen in innovatieve mogelijkheden van de toekomst. We hebben een groep Eindhovense artiesten gecoacht en geholpen met onderzoek naar, en werken met digitale technieken als AR, VR en streamen, én bij een businessmodel dat toekomstbestendig is.”

Mocht je hier meer over willen lezen, neem dan eens een kijkje op: https://www.effenaar.nl/hybrid-music-vibes

Op 11 mei was Sanne bij de Effenaar om te voorzien in het applicatiebeheer. Een dag op locatie geeft nieuwe energie, andere inzichten en zorgt voor korte lijntjes tussen de users en ESB.

Mocht je hier ook interesse in hebben? Neem dan contact met ons op.

Effenaar is al meer dan vijftig jaar een begrip in Eindhoven. Het iconisch gebouw, ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau MVRDV, bevat een multifunctioneel poppodium met twee zalen, een restaurant-café en een eigen achtertuin.

Ze programmeren echter ook op plekken in Eindhoven die de sfeer van een concert vergroot; een skatepark, een kerk, Stroomhuis, het Klokgebouw of een groen stukje stad als Groendomein het Wasven en andere plaatsen in de stad. Naast de concert- en dance programmering, organiseren ze festivals met internationale allure als Eindhoven Metal Meeting, Come As You Are, Netherlands Deathfest en het Hit the City Festival.

Bron: www.effenaar.nl