Skip to main content

Koppeling: Itix

ESB en Itix voor theaters en concertzalen

Ieder theater, museum of bioscoop heeft ermee te maken: verschillende systemen en platformen voor kaartverkoop, personeelsplanning, activiteitenplanning, financiën, materiaalbeheer en nog veel meer. Eén systeem dat alles omvat is er simpelweg niet. Uiteraard zijn er wel verschillende koppelingen mogelijk tussen diverse systemen die het mogelijk maken om alles zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Hiermee wordt je als theater, concertzaal of bioscoop ontzorgt en lossen koppelingen tussen systemen veel handmatig werk op. Dat scheelt tijd, energie, geld en is veel minder foutgevoelig.

De samenwerking tussen ESB en het ticketsysteem Itix is een logische samenwerking, omdat de krachten worden gebundeld binnen een specifieke sector. Met de nieuwe versie van iTheatre gaan we ook de upload van events realiseren en synchroniseren we de data in beide systemen.

In iedere sector zijn uiteenlopende koppelingen nodig die ieder een andere manier van samenwerken hanteren. Dit kunnen reeds bestaande koppelingen zijn of koppelingen die speciaal voor deze systemen op maat worden gemaakt. Al jaren haalt iTheatre van ESB kaartstanden op uit Itix zodat de klanten in iTheatre de werkelijke standen naast de prognose kunnen zien en een op maat gedesignde borderel kunnen maken.