Skip to main content

We zijn erg verheugd om bekend te kunnen maken dat Musis en Stadstheater Arnhem heeft besloten de overgang naar de nieuwe iTheatre Dashboard te maken. We gingen bij hen op bezoek om het project samen op te starten.

Kitt van der Jagt, ondertussen een oude bekende voor ons met wie we ook samenwerken aan Poppodium Victorie, zal zowel de medewerkers van Musis Arnhem alsook ons team bijstaan om de conversie zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen.

Musis en Stadstheather Arnhem heeft echt alles in huis; van opzwepende pop tot adembenemend klassiek, van artistieke theatervoorstellingen tot commerciële verhuringen. Hiervoor werken ze met 2 ticketingsystemen, namelijk Tix én TicketMaster, waarmee wij de koppelingen zullen gaan maken.

We werken al heel wat jaren met Musis en Stadstheater Arnhem, en zetten nu deze samenwerking met veel plezier verder.

Stichting Musis & Stadstheater Arnhem wil mensen op vele manieren in verbinding brengen met de rijkdom van kunst en cultuur, en wat dit voor een ieder kan betekenen, en ze daarbij de mogelijkheid bieden er op ieder moment en op veel plaatsen mee in aanraking te komen. Ze creëren een aanbod dat past bij de stad en de tijdgeest en zorgt voor succesvolle kruisbestuiving, talentontwikkeling en stimulering van het sociaal-culturele klimaat in Arnhem en omgeving.

Stichting Musis en stadstheater Arnhem