Skip to main content

Wij maakten het winnende plan voor de nieuwe moderne planningssoftware die in Amare te Den Haag zal worden gebruikt.

“De multidisciplinaire werkgroep was unaniem in de keuze voor ESB en iTheatre”, aldus Sander den Heijer, projectmanager applicatielandschap van het Zuiderstrandtheater.

“Het plezierige contact met de projectmanagers van ESB en de uitstekende beantwoording van het programma van eisen vormde onderdeel van het winnende plan. iTheatre sluit aantoonbaar aan bij de doelstelling om één geïntegreerd werkproces te implementeren dat naadloos aansluit op de wensen en eisen van de samenwerkende partijen en afdelingen binnen Amare.”

Sander den Heijer, projectmanager applicatielandschap van het Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater bereidt zich voor op de verhuizing naar Amare aan het Spui in Den Haag. Vanaf halverwege 2021 vormt deze nieuwe plek het cultureel hart van Den Haag, centraal gelegen tussen het Centraal Station, Hollands Spoor en het winkel- en uitgaanscentrum. Het wordt een ontmoetingsplaats voor zowel liefhebbers van muziek en cultuur als voorbijgangers en winkelend publiek. Huis voor de podiumkunsten. Een nieuw huis voor heel Den Haag.

Amare gaat onderdak bieden aan vier Haagse culturele topinstellingen: het Residentie Orkest, het Nederlands Dans Theater, het Koninklijk Conservatorium en het Zuiderstrandtheater.