Skip to main content

De Lindenberg is als professionele en sprankelende culturele organisatie een perfecte locatie voor evenementen, er zijn diverse ruimtes voor gezelschappen van 10 tot 1200 personen. Met een workshop of voorstelling kan je ook nog een vleugje kunst en cultuur aan jouw evenement toevoegen.

En als je zo een evenement plant, dan krijg je ook nog een op maat gemaakte offerte. Daarin zit een uitgebreid overzicht van de geboekte items met bijbehorende kosten, een overzicht van het programma verloop op basis van verschillende tijdschema’s en opsommingen van de culinaire invulling en technische middelen. De algemene voorwaarden kunnen erbij geprint worden en er is voldoende flexibiliteit om de teksten aan te passen, waar nodig.

Na een uitgebreide specificatie te hebben gemaakt en een testevent, werd er ontwikkeld, getest, gerekend en geperfectioneerd. Laat de aanvragen nu maar binnenkomen!

 

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?
Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

De Lindenberg is het cultuurhuis van Nijmegen, een professionele en sprankelende culturele organisatie met de focus op cultuureducatie. De Lindenberg heeft haar thuisbasis middenin het centrum van Nijmegen maar is in én voor de hele stad actief.

Zij geloven dat kunst en cultuur een onlosmakelijk onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling van mensen is, en vinden dat iedereen de kans moet krijgen om daarmee in aanraking te komen. Ze richten ons met nadruk op publiek in de meest diverse zin van het woord: de Lindenberg is er voor iedereen.

Om dat te bereiken zijn zij actief in het onderwijs en in de vrije tijd.

 

Bron: De Lindenberg