Skip to main content

Over ESB

Event Software Benelux

Event Software Benelux is een toonaangevend, uniek softwarebedrijf voor de culturele sector en uitgeverijen. Opgericht en uitgevoerd door mensen met jarenlange ervaring in de culturele sector.

Vanuit Amsterdam zet ons team van gemotiveerde, enthousiaste professionals zich dagelijks in voor onze klanten: belangrijke concertzalen, theaters, schouwburgen, musea, festivals en uitgeverijen in Nederland en België.

Desiree de Koning

Desirée de Koning

Directeur

Haar bijnaam zegt alles: Baas D. Van origine programmeur, belandde ze in 1993 in de ticketingbusiness: scripts en programmaatjes schrijven en gebruikers ondersteunen. Desirée heeft contact met ons development team en is zelf ook nauw betrokken bij het doorontwikkelen van de software.

Daarnaast is Desirée een frequent concertbezoeker, sociaal dier en fervent reiziger (van Reykjavik tot São Paulo, van New York tot Taipei, van Teheran tot Tel Aviv, van Tokio tot Tiengemeten).

Sanne Rietveld

Sanne Rietveld

Projectmanager

Sanne is sinds 2014 werkzaam bij ESB. Eerst als projectassistente, toen als accountmanager en nu als projectmanager. Ze is verantwoordelijk voor het implementatieproces en is betrokken bij de ontwikkeling van rapportages, ze geeft trainingen en is er voor support. Sanne heeft de Culturele & Maatschappelijke Vorming op het HBO en later ook de opleiding Lean Six Sigma Orange belt gedaan.

Samen met haar man, twee kinderen en hun hond woont ze in De Rijp. Verder houdt ze van wandelen en gaat ze graag naar musea, concerten, festivals en theatervoorstellingen.

Marjan Onderwater

Marjan Onderwater

Administratief medewerker

Marjan is onze financieel-administratief medewerkster. Zij is een pietje precies en verzorgt onze administratie nauwkeurig. Ook draagt ze bij aan het actueel houden van onze CRM-database.

Marjan is getrouwd en moeder van twee tienerjongens. Zij kan zich heerlijk verliezen in een boek en maakt graag wandelingen (het liefst in de duinen). Met het gezin heeft ze al veel plekken van Europa gezien. Verder speelt ze graag bordspellen en houdt ze ervan om uiteten, naar het theater of naar de bioscoop te gaan.

Development Team

Programmeurs & (technische) support

Daarnaast hebben we nog:
-Een team van ervaren programmeurs met uiteenlopende specialisaties die onze software voortdurend verbeteren;
-Diverse technische supportmedewerkers voor de nodige technische ondersteuning;
-En last but not least een reporting team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van rapporten en ad hoc aanvragen.