Skip to main content

Wij zijn enorm blij dat ook het preHistorisch Dorp heeft gekozen voor onze software. Dit openluchtmuseum in Eindhoven gaat in 2020 gebruikmaken van iMuseum.

prehistorisch dorp eventsoftwarebenelux
“Het preHistorisch Dorp is hét openluchtmuseum van Brabant waar de bezoeker van jong tot oud actief bezig is met het alledaagse leven van vroeger. Door middel van levende geschiedenis kun je in zes tijdvakken een tijdreis maken van de vroege prehistorie tot de late middeleeuwen. Onderweg ontmoet je jagers uit de steentijd, boeren uit de prehistorie en ambachtslieden uit de middeleeuwen. Naast 14 medewerkers en circa 15 seizoenmedewerkers, zijn zo’n 140 vrijwilligers bij het preHistorisch Dorp betrokken.”

Gijsje Jansen, verantwoordelijk voor sales bij Prehistorisch Dorp

Wij zijn trots op het preHistorisch Dorp als nieuwe klant. Het museum ontvangt veel scholen, en gebruikt onze software onder meer om deze boekingen te verwerken. Ook gaan we andere events via de nieuwe website aanbieden. Gijsje en haar collega’s gaan iStaff gebruiken om medewerkers, en vrijwilligers in te plannen. Samen brengen we alle werkprocessen in kaart, zodat de software op maat wordt ingericht. Binnenkort is ook het preHistorisch Dorp up & running.