Skip to main content

Binnenkort is het in onze CRM module mogelijk om donaties te managen en de gelden te incasseren via automatische incasso’s. Met onze software maak je een SEPA hiervoor.

SEPA staat voor Single Euro Payments Area en betekent één Europese betaalmarkt waar 36 Europese landen deel van uitmaken. Het doel hiervan is dat iedereen in heel Europa even makkelijk, snel en veilig kan betalen als in eigen land.

De Cello Biënnale in Amsterdam is de eerste klant die met dit feature gaat werken. Op de website van de Biennale zie je de verschillende formules voor donaties.

 

“Het draaien van incasso’s was ontzettend veel handwerk en kostte dus heel veel tijd. Met de mogelijkheden van dit systeem gaat bijna alles automatisch, maar het is flexibel genoeg om zelf aanpassingen te kunnen doen.”

Michaël Neuburger – Cello Biënnale Amsterdam

 

Ben je enthousiast over de Cello Biënnale Amsterdam en vind je dat dit evenement eigenlijk niet meer is weg te denken? Help ons dan dit tien dagen durend cellofeest te realiseren. Word Vriend, doe een donatie of word lid van de Casalskring. Iedere bijdrage helpt!

De Cello Biënnale Amsterdam is een tien dagen durend internationaal muziekfestival rondom de cello. Met meer dan 100 evenementen in alle ruimtes van het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis is de Cello Biënnale Amsterdam de ontmoetingsplaats en bron van inspiratie voor cellisten en muziekliefhebbers uit de hele wereld.

Van ‘s morgens vroeg (Bach&Breakfast) tot de late avond (CELLOFEST) en diep in de nacht, klinkt in alle ruimtes van het Muziekgebouw en het BIMHUIS een divers programma: oude klassiekers, hedendaagse klassieke muziek, jazz, pop, rock, singer-songwriters, improvisatie, electro en muziek uit andere culturen.

Op het podium staan nationale en internationale topmusici, beroemde ensembles en grote orkesten. Elke editie zijn er oude bekenden en nieuwe gezichten en is er nieuw doorbrekend toptalent.