iTheatre / iConcert / iMuseum

Software

Omdat iedere sector zo zijn eigen wensen heeft hebben we voor schouwburgen en culturele centra in iTheatre oplossingen, specifiek voor concertzalen is er iConcert en voor musea iMuseum.

Met onze software leveren we de mogelijkheid je planning te centraliseren, alle info wordt 1 keer vastgelegd en het is voor iedereen duidelijk wat er wanneer moet gebeuren. Er is inzicht in de planning en de financiën. Ook zijn er integraties met andere systemen zoals je website, financiële systemen en ticketingsystemen.

 

Onze software is webbased zodat je alleen een browser nodig hebt voor toegang.

Agenda beheren: Agenda

De Agenda wordt standaard geleverd met diverse Agendaweergaven: de wat-speelt-er-weergave, de dag-, de week-, de maand-, de seizoenweergave, en de selectieweergave. Je kunt de Agenda filteren op allerlei details, en je kunt de Agenda personaliseren. Alle ingevoerde informatie kan zichtbaar gemaakt worden in de Agenda, inclusief kaartverkoopinformatie. Boekingen maak je in een handige wizard. Je kunt rapportages maken, en nog veel meer.

Relaties beheren: CRM

Alle informatie over contacten en relaties bundel je handig in onze CRM-module. Deze module is zeer krachtig en uitgebreid. Er zijn diverse geavanceerde exportmogelijkheden, je kunt e-mails koppelen en uitnodigingen verzenden. Een contactpersoon kan behoren tot meerdere bedrijven, je kunt adressen en typeringen toekennen per contact, foto’s en bestanden koppelen, en nog veel meer.

Taken beheren: Taken

Met de module Taken heb je een handig overzicht van al je taken met bijbehorende deadlines, opvolgmomenten en statussen. Je kunt taken toebedelen aan collega’s, events en processen. Ook kun je een taak automatisch laten uitvoeren, als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Een taak kan bijvoorbeeld ook een mail verzenden naar Outlook.

Faciliteiten beheren: Items 

Items is de module waarmee je efficiënt faciliteiten kunt beheren en boeken. Items hebben tarieven, beschikbaarheden, typeringen, foto’s en zelf te definiëren velden, en nog veel meer. Items kunnen in offertes en brieven getoond worden en je kunt er rapportages van maken.

Transacties beheren: Deals

Deals is dé module om financiële transacties door te rekenen. Je kunt prognoses maken op basis van verwachte bezoekersaantallen, en je kunt financiële afspraken vastleggen met bijvoorbeeld impressariaten. Hierbij heb je altijd een actueel overzicht van de inkomsten en de kosten van voorstellingen, (pop)concerten en andere evenementen.

Rapportages maken: Rapporten

Op basis van ingevoerde data kun je in alle modules Rapporten maken, waaronder documenten op maat, zoals bijvoorbeeld brieven, borderellen, draaiboeken, offertes, contracten en facturen. Ook kun je adreslijsten exporteren uit de CRM-module, op basis van selectiecriteria. Je kunt geavanceerde exports maken naar bijvoorbeeld Excel.

Facturen beheren: Facturen

Met de module Facturen kun je facturen versturen voor bijvoorbeeld lidmaatschappen. Het is een boekhoudkundige module die moeiteloos zaken verwerkt zoals factuurregels, btw en korting.

Personeel plannen: iStaff

iStaff is de module voor personeelsplanning. Deze roostert (automatisch) alle medewerkers, gebaseerd op contacten, uren en scenario’s. iStaff wordt geleverd met een online portal, waar medewerkers zich kunnen in- en uitschrijven.

Huurdersportaal: iPortal

Met de module iPortal kunnen jouw huurders online via een portal reserveringen maken voor events, informatie toevoegen aan events of programmawijzigingen doorvoeren. Denk aan scholen, of klanten die een zaal willen huren. Je ziet in één oogopslag de gegevens van geselecteerde events.

En nog veel meer..

 • Een overzichtelijk Dashboard: een uiterst gebruiksvriendelijke omgeving
 • Abonnementen: voor de administratie van je (vrienden)lidmaatschappen
 • Audit: voor het registeren van gebruikershandelingen
 • Jobsmanagement: automatische taken plannen en uitvoeren
 • Adresvalidatie voor Nederland en België: voor de juiste combinaties van adresgegevens
 • Linksystems: zodat externe partners met bestanden kunnen werken
 • Een koppeling met Digitaal Informatieplatform Podiumkunsten
 • Koppelingen met financiële systemen op maat: Exact, AFAS, Visma
 • Koppelingen met kaartverkoopsystemen op maat: SRO, Itix, TicketMaster, TicketMatic, Tix
 • API’s: om diverse integraties te realiseren
 • Een SSO met Microsoft ADFS en Azure: één keer inloggen voor toegang
 • Exports voor Smart Connections.