Skip to main content

iTheatre / iConcert / iMuseum

Software

Omdat iedere sector zo zijn eigen wensen heeft hebben we voor schouwburgen en culturele centra in iTheatre oplossingen, specifiek voor concertzalen is er iConcert en voor musea iMuseum.

Met onze software leveren we de mogelijkheid je planning te centraliseren, alle info wordt 1 keer vastgelegd en het is voor iedereen duidelijk wat er wanneer moet gebeuren. Er is inzicht in de planning en de financiën. Ook zijn er integraties met andere systemen zoals je website, financiële systemen en ticketingsystemen.

Agenda beheren: Agenda

De Agenda wordt standaard geleverd met diverse Agendaweergaven: de wat-speelt-er-weergave, de dag-, de week-, de seizoenweergave, en de selectieweergave. Je kunt de Agenda filteren op allerlei details, en je kunt de Agenda personaliseren. Boekingen maak je in een handige wizard. Je kunt rapportages maken, en nog veel meer.

Relaties beheren: CRM

Alle informatie over contacten en relaties bundel je handig in onze CRM-module. Deze module is zeer krachtig en uitgebreid. Er zijn diverse geavanceerde exportmogelijkheden. Een contactpersoon kan behoren tot meerdere bedrijven, je kunt adressen en typeringen toekennen per contact, foto’s en bestanden koppelen, en nog veel meer.

Taken beheren: Taken

Met de module Taken heb je een handig overzicht van al je taken met bijbehorende deadlines, opvolgmomenten en statussen. Je kunt taken toebedelen aan collega’s, events en processen. Ook kun je een taak automatisch laten uitvoeren, als aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Faciliteiten beheren: Items 

Items is de module waarmee je efficiënt faciliteiten kunt beheren en boeken. Items hebben tarieven, beschikbaarheden, typeringen, foto’s en zelf te definiëren velden, en nog veel meer. Items kunnen in offertes en brieven getoond worden en je kunt er rapportages van maken.

Transacties beheren: Deals

Deals is dé module om financiële transacties door te rekenen. Je kunt prognoses maken op basis van verwachte bezoekersaantallen, en je kunt financiële afspraken vastleggen met bijvoorbeeld impressariaten. Hierbij heb je altijd een actueel overzicht van de inkomsten en de kosten van voorstellingen, (pop)concerten en andere evenementen.

Rapportages maken: Rapporten

Op basis van ingevoerde data kun je in diverse modules Rapporten maken, waaronder documenten op maat, zoals bijvoorbeeld brieven, borderellen, draaiboeken, offertes, contracten en facturen. Ook kun je adreslijsten exporteren uit de CRM-module, op basis van selectiecriteria. Je kunt geavanceerde exports maken naar bijvoorbeeld Excel, BI Tools en er zijn datafeeds.

Personeel plannen: iStaff

iStaff is de module voor personeelsplanning. Deze roostert (automatisch) alle medewerkers, gebaseerd op contacten, uren en scenario’s. iStaff wordt geleverd met een online portal, waar medewerkers zich kunnen in- en uitschrijven.

En nog veel meer..

  • Overzichtelijke Dashboards en een hypermoderne, gebruikersvriendelijke interface
  • Adresvalidatie voor alle landen ter wereld: voor de juiste combinaties van adresgegevens
  • Koppelingen met financiële systemen, o.a. : Exact, AFAS
  • Koppelingen met kaartverkoopsystemen, o.a. : Itix, TicketMaster, TicketMatic, Tixly, Active Tickets
  • API’s: om diverse integraties te realiseren