Support

Onze supportafdeling is er om te helpen bij fouten of problemen in de software.

 

Je kunt ons contacteren per e-mail:

Telefoon:
+31 (0)6 50 68 30 40

en Zendesk.

Heb je een vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Zendesk

Zendesk is een modern platform dat bij zeer veel helpdesks ingezet wordt voor klantondersteuning. Bijvoorbeeld bij vragen over het gebruik van de software of het melden van fouten. Zendesk is de support tool voor applicatiebeheerders en ESB Supporters.

Klik hier om een ticket in te dienen.

Instructie Zendesk voor Applicatiebeheerders

Partner Support

Partner support

Organisatie Support op Endpoints voor partners

Onder Partner verstaan we een externe organisatie, niet zijnde de Klant van ESB. Een Partner ontwikkelt bijvoorbeeld een integratie of verzorgt rapportages via Endpoints geleverd door ESB.

Ook zijn er ESB Partnerleveranciers, bijvoorbeeld de leveranciers waarmee standaardkoppelingen ontwikkeld worden. De support is dan veelal geregeld tussen ESB en de Partner.

Hoe de Support geregeld is voor de Partners wordt per Klant bepaald. Voor we Endpoint Support verlenen is het in elk geval nodig dat we weten wie de Partner is, wat de Partner doet met onze Endpoints en wat de afspraken zijn tussen Klant en Partner.

Het is mogelijk om:

  • Een Test of een Acceptatieomgeving in te richten voor Partners
  • Uren in te kopen voor deze specifieke vorm van Support. Onze Teamlead van development kan ingezet worden via Slack om support te verlenen of via Teams op afspraak
  • RFC’s aan te vragen of Endpoints te laten ontwikkelen.

Informatie
De Endpoints zijn voorzien van een Swagger waarmee de Partner info heeft over het gebruik ervan.

Rol van de Applicatiebeheerder
De Applicatiebeheerder bericht de Partner over updates. De Partner wordt ingelicht over de frequentie van updates en de locatie van de Release notes. Daarin is vrijwel altijd een sectie aanwezig over Fixes, RFC’s of nieuwe Endpoints.

De API keys die nodig zijn om gebruik te maken van de Endpoints worden door de Klant verstrekt. Dit geldt ook voor de Feed Filters die gebruikt kunnen worden bij de Endpoints.  Deze worden door de Applicatiebeheerder aangemaakt in de software en beschikbaar gemaakt via de Klant aan de Partner.

Samenwerking
Een gangbare route is een Partner voor te stellen aan ESB. De Partner bericht ESB over de gewenste ontwikkeling en ESB bericht vervolgens over de mogelijkheden. Support wordt geregeld in overleg met de Klant, Partner en ESB.

Vergeet niet: Een Partner kan mogelijk ook voor andere klanten interessant zijn. Dit kan kostenbesparend werken.

Voor Support op Endpoints wordt het normale uurtarief toegepast. Het is mogelijk uren in te kopen.