Desiree ESBDesirée de Koning 
directeur

Haar bijnaam zegt alles: Baas D. Van origine programmeur, belandde ze in 1993 in de ticketingbusiness: scripts en programmaatjes schrijven en gebruikers ondersteunen. Stuurt virtuele facturen aan bijna iedereen, voor ongeveer alles. Frequent concertbezoeker, sociaal dier (op Facebook én IRL) en fervent reiziger (van Reykjavik tot São Paulo, van New York tot Taipei, van Teheran tot Tel Aviv, van Tokio tot Tiengemeten).

Desirée is eindverantwoordelijk voor ESB.

Mark Minten  
operationeel manager

Een oude bekende van ESB. Mark is een echte levensgenieter. In zijn vrije tijd ontvangt hij, samen met Albèrt, in zijn huiskamerrestaurant graag gasten om ze kennis te laten maken met de veganistische keuken. In de zomer vind je hem het liefste terug op zijn bootje. Varend over de grachten van Amsterdam, rondvaartboten ontwijkend, proostend op de kleine dingen van het leven.

Als operationeel manager is Mark hét aanspreekpunt voor klanten, gebruikers en collega’s.

Tessa Vos 
accountmanager

Tessa studeerde Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie in Amsterdam. Tijdens haar studie maakte ze uitgebreid kennis met grotere en kleinere culturele instellingen die haar hart hebben veroverd. Tessa is dol op lezen en maakt graag tijd vrij om gezellig met haar vrienden een kop koffie te drinken in Amsterdam Oost. Sociaal is Tessa zeker, ze heeft graag mensen om haar heen en staat altijd klaar om je te helpen.

Tessa is onze accountmanager en staat klaar voor onze klanten.

Sanna Anemaet
accountmanager & communicatie

Sanna Anemaet is accountmanager en verantwoordelijk voor de communicatie bij ESB. Sanna voltooide de studie Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar opleiding kreeg ze breed inzicht in EU-recht. Daarna gooide ze het roer om door audities te doen bij de Toneelacademie in Amsterdam. Sanna is gek op taal en communicatie. Inmiddels spreekt ze vier talen.

Dankzij haar Finse afkomst houdt Sanna van langlaufen, winterse taigabossen en saunabezoekjes. In Amsterdam duikt zij vaak de bioscoop in: ze is dol op film.

Bij ESB staat Sanna als accountmanager voor je klaar, en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

David Vink 
UX-designer

David werkt het liefst op het snijvlak van menselijke factoren, complexe materie, grafisch design en digitale techniek. Hij combineert daarom zijn opleiding tot psycholoog en ervaring als branding specialist en webdeveloper in zijn huidige werk als UX-designer.

In zijn vrije tijd draagt hij zijn liefde voor muziek maken op zijn zoontjes over en volgt hij obsessief de ontwikkelingen van muziektechnologie.

David gaat de UX-kant van de software opnieuw onder de loep nemen en vormgeven.

Thomas Sol  
business development manager

Thomas vult zijn vrije tijd het liefst met lange wandelingen in de natuur en het spelen van strategische bordspellen met vrienden. Daarnaast bezoekt hij vaak klassieke concerten, het liefst in Amsterdam.

Als business development manager is Thomas verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties. Met een hands-on aanpak ambieert hij zo veel mogelijk organisaties te enthousiasmeren voor ESB en haar oplossingen.

Sandra Bosch  
business development manager

Sandra heeft, als duizendpoot met lange voelsprieten, vanuit het onderwijs de overstap naar ESB gemaakt. Graag in contact met mensen, om te sporten, te kletsen, te borrelen, te relaxen en veel meer. Met als motto “samen is zoveel leuker dan alleen.”

Als business development manager is Sandra actief om op structurele wijze marktinzichten te verzamelen, te inventariseren en te rapporteren over nieuwe marktontwikkelingen om op die manier te bouwen aan waardevolle relaties.

Crystal Knuvers 
business development manager

Crystal houdt heel erg van Kerstmis en bezoekt in haar vrije tijd graag theaters en festivals. Ze heeft Indonesische roots en houdt ontzettend van pittig eten.

Als business development manager is Crystal op dagelijkse basis bezig met het leggen van contacten met organisaties die baat kunnen hebben bij de oplossingen van ESB.

Chiara Owen 
financiële administratie

Chiara heeft na haar studie Bachelor Business Administration werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Sinds een jaar heeft ze de overstap gemaakt en gekozen voor een functie waar ze voor gestudeerd heeft: Accountancy. In haar vrije tijd danst ze graag, bezoekt ze regelmatig de bioscoop, en reist ze met plezier de wereld rond.

Als financieel expert is Chiara verantwoordelijk voor onze financiële administratie. Je kunt bij haar terecht voor alle vragen rondom facturatie.

En verder zijn er:

Een team van ervaren programmeurs met uiteenlopende specialisaties die onze software voortdurend verbeteren, diverse technische supportmedewerkers voor de nodige technische ondersteuning, en last but not least een reporting team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van rapporten en ad hoc aanvragen.