Desiree ESBDesirée de Koning 
Directeur

Haar bijnaam zegt alles: Baas D. (1966, sinds 2001 bij ESB). Van origine programmeur, belandde ze in 1993 in de ticketingbusiness: scripts en programmaatjes schrijven en gebruikers ondersteunen. Stuurt virtuele facturen aan bijna iedereen, voor ongeveer alles. Frequent concertbezoeker, sociaal dier (op Facebook én IRL) en fervent reiziger (van Reykjavik tot São Paulo, van New York tot Taipei, van Teheran tot Tel Aviv, van Tokio tot Tiengemeten).

Desirée is eindverantwoordelijk voor ESB.

Mark Minten  
Operationeel Manager

Een oude bekende van ESB. Mark (1972, sinds 2018 bij ESB), is een echte levensgenieter. In zijn vrije tijd ontvangt hij, samen met Albèrt, in zijn huiskamerrestaurant graag gasten om ze kennis te laten maken met de veganistische keuken. In de zomer vind je hem het liefste terug op zijn bootje. Varend over de grachten van Amsterdam, rondvaartboten ontwijkend, proostend op de kleine dingen van het leven.

Als operationeel manager is Mark hét aanspreekpunt voor klanten, gebruikers en collega’s.

Willem ESBWillem Dorst 
Product Manager

Willem (1991, sinds 2017 bij ESB), master of Human Movement Science.  Je kunt hem dan ook dagelijks  op spectaculaire wijze tussen de toeristen door op de fiets naar huis zien laveren. Zijn avonden bestaan uit tennistraining, dan wel rust op de bank. Waarna hij de volgende dag weer energiek aan de slag gaat.

Willem: continu bezig met interessante ontwikkelingen – zoals de implementatie van iStaff en de vernieuwing van iPortal. Heb je daar vragen over – of ergens anders over? Hij beantwoordt ze  graag!

Anne van der Luit  
Account Manager

Na haar middelbare school vertrok Anne (1990, vanaf 2019 bij ESB) direct naar Amsterdam om daar kunstgeschiedenis te gaan studeren. Inmiddels heeft ze haar draai in de stad helemaal gevonden en naast kunstgeschiedenis een master communicatiewetenschap afgerond. In haar vrije tijd bezoekt Anne graag musea en galeries, maar volgt ze ook (met enige regelmaat) een yoga- of ander sportlesje.

Anne is onze nieuwe Account Manager en zal in januari 2019 ons team komen versterken.

ESB planningsoftware SanneSanne Rietveld  
Projectmanager

Afkomstig uit een dorp in de Noord-Hollandse polder, besloot Sanne (1991, sinds 2014 bij ESB) dat ze aan een uitdaging toe was. Een verhuizing naar de stad en werk voor een modernekunstmuseum en diverse culturele organisaties vormden de opmaat tot een carrière bij ESB. Intussen verhuisde ze weer terug naar de polder, samen met manlief die er kaasmaker is, en hun Griekse weeshond.

Als projectmanager is Sanne verantwoordelijk voor projecten en fungeert ze als contactpersoon voor alle klanten/gebruikers.

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag alles wat je wilt weten.