Desiree ESBDesirée de Koning 
directeur

Haar bijnaam zegt alles: Baas D. (1966, sinds 2001 bij ESB). Van origine programmeur, belandde ze in 1993 in de ticketingbusiness: scripts en programmaatjes schrijven en gebruikers ondersteunen. Stuurt virtuele facturen aan bijna iedereen, voor ongeveer alles. Frequent concertbezoeker, sociaal dier (op Facebook én IRL) en fervent reiziger (van Reykjavik tot São Paulo, van New York tot Taipei, van Teheran tot Tel Aviv, van Tokio tot Tiengemeten).

Desirée is eindverantwoordelijk voor ESB.

Mark Minten  
operationeel manager

Een oude bekende van ESB. Mark (1972, sinds 2018 bij ESB), is een echte levensgenieter. In zijn vrije tijd ontvangt hij, samen met Albèrt, in zijn huiskamerrestaurant graag gasten om ze kennis te laten maken met de veganistische keuken. In de zomer vind je hem het liefste terug op zijn bootje. Varend over de grachten van Amsterdam, rondvaartboten ontwijkend, proostend op de kleine dingen van het leven.

Als operationeel manager is Mark hét aanspreekpunt voor klanten, gebruikers en collega’s.

Anne van der Luit  
account manager

Na haar middelbare school vertrok Anne (1990, vanaf 2019 bij ESB) direct naar Amsterdam om daar kunstgeschiedenis te gaan studeren. Inmiddels heeft ze haar draai in de stad helemaal gevonden en naast kunstgeschiedenis een master communicatiewetenschap afgerond. In haar vrije tijd bezoekt Anne graag musea en galeries, maar volgt ze ook (met enige regelmaat) een yoga- of ander sportlesje.

Anne is onze nieuwe Account Manager en zal in januari 2019 ons team komen versterken.

Sandra Bosch  
business development manager

Sandra (1978, sinds 2019 bij ESB) heeft, als duizendpoot met lange voelsprieten, vanuit het onderwijs de overstap naar ESB gemaakt. Graag in contact met mensen, om te sporten, te kletsen, te borrelen, te relaxen en veel meer. Met als motto “samen is zoveel leuker dan alleen.”

Als business development manager is Sandra actief om op structurele wijze marktinzichten te verzamelen, te inventariseren en te rapporteren over nieuwe marktontwikkelingen om op die manier te bouwen aan waardevolle relaties.

Thomas Sol  
business development manager

Thomas (1991, sinds 2019 bij ESB) vult zijn vrije tijd het liefst met lange wandelingen in de natuur en het spelen van strategische bordspellen met vrienden. Daarnaast bezoekt hij vaak klassieke concerten, het liefst in Amsterdam.

Als business development manager is Thomas verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties. Met een hands-on aanpak ambieert hij zo veel mogelijk organisaties te enthousiasmeren voor ESB en haar oplossingen.

David Vink 
UX-designer

David (1982) werkt het liefst op het snijvlak van menselijke factoren, complexe materie, grafisch design en digitale techniek. Hij combineert daarom zijn opleiding tot psycholoog en ervaring als branding specialist en webdeveloper in zijn huidige werk als UX-designer.

In zijn vrije tijd draagt hij zijn liefde voor muziek maken op zijn zoontjes over en volgt hij obsessief de ontwikkelingen van muziektechnologie.

David gaat de UX-kant van de software opnieuw onder de loep nemen en vormgeven.

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag alles wat je wilt weten.