Desiree ESBDesirée de Koning 
directeur

Haar bijnaam zegt alles: Baas D. (1966, sinds 2001 bij ESB). Van origine programmeur, belandde ze in 1993 in de ticketingbusiness: scripts en programmaatjes schrijven en gebruikers ondersteunen. Stuurt virtuele facturen aan bijna iedereen, voor ongeveer alles. Frequent concertbezoeker, sociaal dier (op Facebook én IRL) en fervent reiziger (van Reykjavik tot São Paulo, van New York tot Taipei, van Teheran tot Tel Aviv, van Tokio tot Tiengemeten).

Desirée is eindverantwoordelijk voor ESB.

Mark Minten  
operationeel manager

Een oude bekende van ESB. Mark (1972, sinds 2018 bij ESB), is een echte levensgenieter. In zijn vrije tijd ontvangt hij, samen met Albèrt, in zijn huiskamerrestaurant graag gasten om ze kennis te laten maken met de veganistische keuken. In de zomer vind je hem het liefste terug op zijn bootje. Varend over de grachten van Amsterdam, rondvaartboten ontwijkend, proostend op de kleine dingen van het leven.

Als operationeel manager is Mark hét aanspreekpunt voor klanten, gebruikers en collega’s.

Anne van der Luit  
accountmanager

Na haar middelbare school vertrok Anne (1990, vanaf 2019 bij ESB) direct naar Amsterdam om daar kunstgeschiedenis te gaan studeren. Inmiddels heeft ze haar draai in de stad helemaal gevonden en naast kunstgeschiedenis een master communicatiewetenschap afgerond. In haar vrije tijd bezoekt Anne graag musea en galeries, maar volgt ze ook (met enige regelmaat) een yoga- of ander sportlesje.

Anne is onze accountmanager en staat klaar voor onze klanten.

Tessa Vos 
accountmanager

Tessa (1992, vanaf 2019 bij ESB) studeerde Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie in Amsterdam. Tijdens haar studie maakte ze uitgebreid kennis met grotere en kleinere culturele instellingen die haar hart hebben veroverd. Tessa is dol op lezen en maakt graag tijd vrij om gezellig met haar vrienden een kop koffie te drinken in Amsterdam Oost. Sociaal is Tessa zeker, ze heeft graag mensen om haar heen en staat altijd klaar om je te helpen.

Tessa is onze nieuwe accountmanager en staat te springen om met iedereen kennis te maken.

David Vink 
UX-designer

David (1982) werkt het liefst op het snijvlak van menselijke factoren, complexe materie, grafisch design en digitale techniek. Hij combineert daarom zijn opleiding tot psycholoog en ervaring als branding specialist en webdeveloper in zijn huidige werk als UX-designer.

In zijn vrije tijd draagt hij zijn liefde voor muziek maken op zijn zoontjes over en volgt hij obsessief de ontwikkelingen van muziektechnologie.

David gaat de UX-kant van de software opnieuw onder de loep nemen en vormgeven.

Thomas Sol  
business development manager

Thomas (1991, sinds 2019 bij ESB) vult zijn vrije tijd het liefst met lange wandelingen in de natuur en het spelen van strategische bordspellen met vrienden. Daarnaast bezoekt hij vaak klassieke concerten, het liefst in Amsterdam.

Als business development manager is Thomas verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties. Met een hands-on aanpak ambieert hij zo veel mogelijk organisaties te enthousiasmeren voor ESB en haar oplossingen.

Sandra Bosch  
business development manager

Sandra (1978, sinds 2019 bij ESB) heeft, als duizendpoot met lange voelsprieten, vanuit het onderwijs de overstap naar ESB gemaakt. Graag in contact met mensen, om te sporten, te kletsen, te borrelen, te relaxen en veel meer. Met als motto “samen is zoveel leuker dan alleen.”

Als business development manager is Sandra actief om op structurele wijze marktinzichten te verzamelen, te inventariseren en te rapporteren over nieuwe marktontwikkelingen om op die manier te bouwen aan waardevolle relaties.

Jay Marso 
business development manager

Jay (1989, sinds 2019 bij ESB) heeft zich na haar studie breed georiënteerd op de arbeidsmarkt en heeft klantgerichtheid en communicatie hoog in het vaandel staan. In de zomer vind je haar met regelmaat op verschillende festivals en buiten events. Daarnaast besteedt ze haar vrije tijd graag met haar gezin, familie en vrienden.

Als business developer bij ESB weet Jay wat er in de markt speelt. Ze houdt zicht bezig met het benaderen van organisaties, om de markt in kaart te krijgen en relaties op te bouwen met potentiële klanten.

Chiara Owen 
financiele administratie

Chiara (1986, sinds 2019 bij ESB) heeft na haar studie Bachelor Business Administration werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Sinds een jaar heeft ze de overstap gemaakt en gekozen voor een functie waar ze voor gestuurd heeft: Accountancy. In haar vrije tijd danst ze graag, bezoekt ze regelmatig de bioscoop, en reist ze met plezier de wereld rond.

Als financieel expert is Chiara verantwoordelijk voor onze financiële administratie. Je kunt bij haar terecht voor alle vragen rondom facturatie.

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag alles wat je wilt weten.