Desiree ESBDesirée de Koning 
directeur

Haar bijnaam zegt alles: Baas D. Van origine programmeur, belandde ze in 1993 in de ticketingbusiness: scripts en programmaatjes schrijven en gebruikers ondersteunen. Stuurt virtuele facturen aan bijna iedereen, voor ongeveer alles. Frequent concertbezoeker, sociaal dier (op Facebook én IRL) en fervent reiziger (van Reykjavik tot São Paulo, van New York tot Taipei, van Teheran tot Tel Aviv, van Tokio tot Tiengemeten).

Desirée is eindverantwoordelijk voor ESB.

Lara Asijee 
projectmanager

Een bekende van ESB. Jarenlang heeft Lara nauw samengewerkt met Desirée en haar team om nieuwe wensen van Het Koninklijk Concertgebouw te laten ontwikkelen. Ze is afgestudeerd hotel- en eventmanager en dol op lijstjes, planningen en het tevreden stellen van klanten. De perfecte cocktail voor een functie als projectmanager. Verder houdt Lara van mooie reizen maken en deelt deze hobby met haar vriend. Ook haar liefde voor de horeca is ze niet verloren en zodoende is ze vaak te vinden op Amsterdamse terrassen met vrienden en familie.

Lara is projectmanager en staat klaar om jullie zo goed mogelijk te begeleiden bij implementaties.

Sanne Rietveld 
Accountmanager

Ze was even van het toneel verdwenen maar 2 kinderen (Minte & Teije) rijker en bijna 29 jaar oud, pakt ze graag haar job als Accountmanager bij ESB weer op. Sanne is een van een drieling. Haar man Joep is kaasmaker bij de Beemster kaasfabriek en met haar gezin en Corrie de hond uit Griekenland, woont ze in de Rijp.

Sanne heeft de HBO-opleiding Culturele en maatschappelijke vorming gedaan en in 2012 haar diploma behaald. Ze heeft al veel projecten begeleid binnen ESB en ze kent onze klanten & software goed. Ze gaat graag naar musea, houdt van wandelen en op het terras zitten.

Koen Flietstra 
finance & support

Koen is opgeleid als bedrijfs-administrateur en heeft veel affiniteit met ICT. Hij komt uit een grote familie en hij besteedt zijn vrije tijd aan gitaarspelen en hardloopwedstrijden. Hij is inmiddels een ware expert met Unit4 en tovert allerlei rapportages voor onze directie uit het systeem. Ook met Zendesk is hij erg bedreven.

Koen is niet alleen onze financiële man maar ook een ICT steun en toeverlaat voor ons allen.

Sanna Anemaet
accountmanager & communicatie

Sanna is accountmanager en verantwoordelijk voor de communicatie bij ESB. Sanna voltooide de studie Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar opleiding kreeg ze breed inzicht in EU-recht. Daarna gooide ze het roer om door audities te doen bij de Toneelacademie in Amsterdam. Sanna is gek op taal en communicatie.

Dankzij haar Finse afkomst houdt Sanna van langlaufen, winterse taigabossen en saunabezoekjes. In Amsterdam duikt zij vaak de bioscoop in: ze is dol op film.

Bij ESB staat Sanna als accountmanager voor je klaar, en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

David Vink 
UX-designer

David werkt het liefst op het snijvlak van menselijke factoren, complexe materie, grafisch design en digitale techniek. Hij combineert daarom zijn opleiding tot psycholoog en ervaring als branding specialist en webdeveloper in zijn huidige werk als UX-designer.

In zijn vrije tijd draagt hij zijn liefde voor muziek maken op zijn zoontjes over en volgt hij obsessief de ontwikkelingen van muziektechnologie.

David gaat de UX-kant van de software opnieuw onder de loep nemen en vormgeven.

Thomas Sol  
business development manager

Thomas vult zijn vrije tijd het liefst met lange wandelingen in de natuur en het spelen van strategische bordspellen met vrienden. Daarnaast bezoekt hij vaak klassieke concerten, het liefst in Amsterdam.

Als business development manager is Thomas verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties. Met een hands-on aanpak ambieert hij zo veel mogelijk organisaties te enthousiasmeren voor ESB en haar oplossingen.

Sandra Bosch  
business development manager

Sandra heeft, als duizendpoot met lange voelsprieten, vanuit het onderwijs de overstap naar ESB gemaakt. Graag in contact met mensen, om te sporten, te kletsen, te borrelen, te relaxen en veel meer. Met als motto “samen is zoveel leuker dan alleen.”

Als business development manager is Sandra actief om op structurele wijze marktinzichten te verzamelen, te inventariseren en te rapporteren over nieuwe marktontwikkelingen om op die manier te bouwen aan waardevolle relaties.

Crystal Knuvers 
business development manager

Crystal houdt heel erg van Kerstmis en bezoekt in haar vrije tijd graag theaters en festivals. Ze heeft Indonesische roots en houdt ontzettend van pittig eten.

Als business development manager is Crystal op dagelijkse basis bezig met het leggen van contacten met organisaties die baat kunnen hebben bij de oplossingen van ESB.

En verder zijn er:

Een team van ervaren programmeurs met uiteenlopende specialisaties die onze software voortdurend verbeteren, diverse technische supportmedewerkers voor de nodige technische ondersteuning, en last but not least een reporting team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van rapporten en ad hoc aanvragen.