Skip to main content

Muziekcentrum TRIX Antwerpen heeft gekozen voor iConcert en daar zijn we ontzettend blij mee! Trix is een muziekcentrum gelegen in het Belgische Antwerpen met verschillende podia en een uitgebreide werkplaats. Ze zijn een netwerk van artiesten, muziekliefhebbers, kunst- en jongerenorganisaties. Vanuit die allianties stimuleren ze creatie en ontdekking en zoeken ze een zeer divers publiek op. Samen met hun netwerk speuren ze scherpe muziek op en dat met minstens één voet in de onderstroom én met focus op jongerencultuur.
Trix is ook een versterker van divers talent vanuit haar werkplaats en netwerk. Artiesten vinden in Trix een medestander die hen vanuit een open blik helpt hun talent te ontwikkelen.

Ze zoeken aansluiting met alle kunstvormen waarin muziek een actieve rol speelt en die open houding zorgt voor co-creatie met makers, publiek en het netwerk van Trix.

Bij al deze kunst en muziek komt natuurlijk nog veel meer kijken, en we zullen hen dan ook graag helpen met alles van A tot Z in een gebruiksvriendelijk format te gieten binnen onze software, zodat hun werk zo vlekkeloos mogelijk kan verlopen.

Trix is een open huis waar muziek centraal staat en de superdiversiteit wordt omarmd. Trix beweegt mee op het ritme van de grootstedelijke dynamiek en zet zo lokaal, nationaal en internationaal mee de toon. De werkplaats en de verschillende podia staan in dialoog met elkaar en versterken talent met de ambitie hen te verbinden met hun publiek, ongeacht of dat breed of niche is.

Trix Antwerpen